vergrootglas
Vacatures voor Schade Specialisten

Interviews met Schade Specialisten over ontwikkelingen in de sector en binnen organisaties

 • logo De Nederlandsche Bank
  Patrick de Neef
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  2025: datagericht toezicht realiseren

  Patrick de Neef - Chief Innovation Office Toezicht DNB

  “Met slimme tools kunnen toezichthouders de minder zichtbare trends uit data halen en het gesprek aangaan." Patrick de Neef is onlangs benoemd tot kwartiermaker van het Chief Innovation Office Toezicht. Dit coördineert de uitvoering van de digitale strategie en speelt een leidende rol bij de besluitvorming en prioritering van innovatieprojecten binnen het toezichtdomein.met de instellingen. 


  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Peter Minderhoud
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Een verzekeraar in verandering neemt risico’s, maar waar ligt de grens?

  Peter Minderhoud - Toezichthouder Internationale Verzekeraars DNB

  Waar de consultancy haar verdienmodel in het oog moet houden, ligt de focus bij DNB op de tijdigheid en kwaliteit van zowel de beoordeling als de beïnvloeding. Dat brengt in mijn ogen een andere uitdaging met zich mee. Hoe bescherm je de belangen van polishouders en het financiële systeem met de beperkte middelen die ons ter beschikking staan?


  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Olaf Sleijpen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Verzekeraars moeten goed inspelen op veranderingen

  Olaf Sleijpen - DNB-divisiedirecteur Toezicht Verzekeraars.

  Kernpunten van onze ambitie zijn de ontwikkeling van nieuwe, zelflerende tools voor toezichthouders om risico’s te signaleren en mitigeren. Ook werken we aan de digitalisering van toezichtprocessen.


  Lees verder ]
 • logo Van Ameyde
  Rick Been
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Eigenlijk is iedere werkdag anders.

  Rick Been - Senior Schadebehandelaar Auto

  "Van Ameyde biedt goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Zo kon ik van frontoffice medewerker doorgroeien naar senior schadebehandelaar. Op de afdeling hangt altijd een goede en ontspannen sfeer waardoor ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk ga."


  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Floris Kloosterman
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De beste keuze die ik kon maken!

  Floris Kloosterman - Toezichthouder Verzekeraars

  Ik wilde mijn kennis en ervaring inzetten voor een betrouwbaar financieel systeem met solide instellingen. Dat werkt naar beiden kanten. Zo zie ik het ook als mijn rol om bij de implementatie van nieuwe regelgeving te voorkomen dat DNB vanuit een ivoren toren lijkt te handelen.


  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Lievijne Neuteboom
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Een omgeving waar politiek en economie samenkomen

  Lievijne Neuteboom - Trainee bij DNB

  “Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in politiek-economische vraagstukken in ontwikkelingslanden. Toen ik op zoek ging naar een baan, was het voor mij dan ook duidelijk dat ik wilde werken in een omgeving waar politiek en economie samenkomen.”


  Lees verder ]
 • logo Rochewood
  Amber
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Geluk bij een ongeluk

  Amber - Letselschadebehandelaar Rochewood

  ''Ieder slachtoffer is een individu waardoor de beste oplossing ook per slachtoffer beoordeeld dient te worden. Een alleenstaande moeder met vier kinderen die naar aanleiding van een ongeval een beenbreuk heeft opgelopen, loopt tegen andere problematiek aan dan een directeur van een groot bedrijf met hetzelfde letsel."


  Lees verder ]
 • logo Nh1816 Verzekeringen
  Niels Duinmaijer
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Het gaat niet alleen om de centen

  Niels Duinmaijer - Letselschadebehandelaar Nh1816 Verzekeringen

  ‘Je kunt ons vergelijken met een cold case team van de recherche. Met een frisse blik kijken we naar de dossiers en zoeken naar nieuwe invalshoeken om de zaak op te lossen. Reconstructie van wat er is gebeurd en hoe het schadeproces daarna is verlopen, geven vaak al een beeld waar de oplossing zou kunnen liggen.'


  Lees verder ]
 • logo DEKRA People
  Interview met Ilona
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  ‘Werken voor verschillende werkgevers: een uitdaging!’

  Interview met Ilona - Interim professional letselschade DEKRA People

  Je leert verschillende bedrijfsculturen kennen en ziet snel wat er goed gaat en wat niet. De goede dingen neem je dan weer mee naar een volgende opdracht, daar leer je zo ontzettend veel van. ‘En ik houd aan elke opdracht wel weer een aantal leuke contacten over’.


  Lees verder ]
 • logo DEKRA
  Jan Krijnen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De Dag van een Schade Expert

  Jan Krijnen - Schade Expert, DEKRA Claims and Expertise BV

  Natuurlijk is het handig om een bepaalde systematiek aan te houden zodat anderen makkelijk kunnen terugvinden wat ik heb gedaan. Maar eigenlijk draai ik mijn eigen winkel.  Ondanks dat het een zelfstandige functie is, is het contact met de collega’s goed en is het een heel gemoedelijk bedrijf. Ik draai al even mee in het vak, dus krijg ik geregeld nieuwe collega’s mee die ik bekend maak met de werkwijze binnen DEKRA én de fijne kneepjes van het vak mag leren, daar haal ik veel voldoening uit.


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Henny Atsma
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Niemand kent je beter dan jezelf

  Henny Atsma - Manager Marketing & Commercie FBTO

  ‘Veel zogenaamde klantkennis is gebaseerd op afgeleide informatie en aannames, zonder enig persoonlijk contact. Klanten worden op basis van aannames in hokjes gestopt, maar uiteindelijk kent niemand je beter dan jezelf. En juist daar ligt voor ons de uitdaging: wij bepalen niet wat goed is voor de klant, maar helpen de klant om de beste keuzes voor zichzelf te maken.'


  Lees verder ]
 • logo Vivat Verzekeringen
  Edwin Grutterink
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Verzekeren 2.0

  Edwin Grutterink - General Manager Schade VIVAT

  De markt is zo competitief dat we elkaar eigenlijk het verlies niet gunnen en het premieniveau is structureel te laag. Wel valt er nog veel winst te behalen, bijvoorbeeld op het terrein van samenwerking binnen de keten, gedifferentieerde premiestelling of betere schadelastbeheersing.


  Lees verder ]
 • logo DPA Banking & Insurance
  Fleur van Teunenbroek
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De voldoening groot is als het dossier naar tevredenheid van iedereen kan worden gesloten.

  Fleur van Teunenbroek - Professional DPA Banking & Insurance

  ‘Schadebehandeling is maatwerk. Achter iedere zaak schuilt een verhaal dat zich als een spannend boek aan je ontvouwt als je er dieper induikt. Oplossing liggen daarbij meestal niet voor de hand en vragen het uiterste van je om partijen op één lijn te krijgen. Die dynamiek, die spanning maakt het tot een erg leuk vakgebied waarbij de voldoening groot is als het dossier naar tevredenheid van iedereen kan worden gesloten.’


  Lees verder ]
 • logo DPA Banking & Insurance
  Abdessamad Chohou
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Detachering als springplank voor de gedroomde loopbaan

  Abdessamad Chohou - Professional DPA Banking & Insurance

  Met een BSc Business Economics op zak koos Abdessamad voor een detacheerder in de pensioenwereld. ‘Op die manier kreeg ik de kans in de keuken te kijken van verschillende organisaties. Dat wilde ik graag want je moet tenslotte eerst met je ‘poten in de klei’ hebben gestaan voordat je als Consultant van waarde kunt zijn.


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Esther Hermans
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Onze dienstverlening is mensenwerk

  Esther Hermans - Manager Inkoop & Uitbesteding Achmea Rechtsbijstand

  'Onze dienstverlening is mensenwerk. Niet gek dus dat de focus van de teammanager primair op de mensen ligt.' Aan het woord is Esther Hermans, manager Inkoop & Uitbesteding. Haar afdeling is verantwoordelijk voor de organisatie van de externe rechtshulp en de inkoop van aanvullende diensten zoals experts en deurwaarders.


  Lees verder ]
 • logo De Amersfoortse
  Anne Elsinga
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  ‘Je krijgt veel vertrouwen’

  Anne Elsinga - relatiebeheerder AOV De Amersfoortse

  Als relatiebeheerder AOV word ik vooral blij van het intensieve contact met de intermediairs en van het commerciële deel dat hierbij komt kijken. Het opbouwen van een band met de intermediairs is belangrijk. Een goede band vraagt om investering in de relatie. Dit betaalt zich altijd terug, bijvoorbeeld tijdens de offerte-onderhandelingen.


  Lees verder ]
 • logo EMN Expertise
  André Heijs
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Een dag met de Letselschade-Expert: Laveren tussen uitersten

  André Heijs - senior letselschade-expert bij EMN Mens

  ´Het letselschadevak verandert voortdurend door nieuwe medische, juridische en maatschappelijke inzichten. Dat maakt het vak aantrekkelijk; je bent nooit uitgeleerd. Zelf zou ik er een voorstander van zijn dat we slachtoffers die daar behoefte aan hebben nog veel meer gaan helpen in de praktische zin, echt gaan ontzorgen.´


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Annemiek Heijnen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Durf jij beslissingen te nemen?

  Annemiek Heijnen - Teamleider BJZ Achmea Rechtsbijstand

  ´Wij hebben te maken met slachtoffers. Mensen met letsel die na deze traumatische ervaring gehoord willen worden. In zo´n situatie heb je niet alleen een jurist nodig die de mogelijkheden schetst, maar reken je op een professional die als adviseur naast je gaat staan.´


  Lees verder ]
 • logo Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs
  Roy Boevink
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Werken zoals je bent, dat brengt resultaat!

  Roy Boevink - Vestigingsmanager Enschede en Zeist, Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

  'Als vestigingsmanager ben ik dagelijks met klanten en collega’s bezig. Mijn persoonlijke ambitie is gelijk aan die van Zicht: in alles wat ik doe wil ik relaties behoeden voor het onnodig en onbewust lopen van financiële risico’s. Dat vind ik ook het leuke van dit bedrijf: zoals je bent, zo kun je hier ook werken.´


  Lees verder ]
 • logo EMN Expertise
  Manfred Hommeles re
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Het vaststellen van de hoogte van een schade is geen exacte wetenschap.

  Manfred Hommeles re - schade-expert EMN Expertise

  ´Elke schade, elk bezoek en elke verzekerde is anders. Sta je de ene dag samen met een verzekerde te kijken naar een uitgebrand bedrijf of woning, sta je de andere dag bij een grote waterschade of becijfer je de gevolgen van een ramkraak. Het vaststellen van de hoogte van een schade is geen exacte wetenschap.´


  Lees verder ]
 • logo DEKRA People
  Michelle Pouw
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  In mijn werk zoek ik uitdaging en afwisseling.

  Michelle Pouw - interim professional van DEKRA People

  In mijn werk zoek ik uitdaging en afwisseling. Tot nu toe zijn mijn opdrachtgevers zeer divers geweest. Van volmachtkantoren tot verzekeringsmaatschappijen. Van verkeerschades tot brand/varia en loonregres. Op dit moment doe ik een opdracht bij Univé waar ik complexe verkeersschades behandel.


  Lees verder ]
 • logo Europeesche Verzekeringen
  Joyce Burkens
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  ´Uiteindelijk kun je nooit op routine varen´

  Joyce Burkens - Commercieel Directeur De Europeesche

  Die emotie maakt de reisverzekering anders dan ‘gewone’ schadeverzekeringen. “Mensen hebben het hele jaar naar de reis toegeleefd. En vervolgens zijn ze in een ongewone omgeving en voelen ze zich kwetsbaar. Zekerheid bieden is dan heel belangrijk.”


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Sylvia Lamberts
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Wij helpen dromen realiseren

  Sylvia Lamberts - Teammanager Medische Dienst Achmea

  Jaarlijks beoordelen wij circa 45.000 aanvragen waarvan ruim 98% wordt afgesloten. Vaak zonder enig probleem en soms door de   premie op een specifieke situatie af te stemmen.


  Lees verder ]
 • logo Reaal
  Jerre Veltman
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Innovatie in de schademarkt kan niet los staan van de inhoud.

  Jerre Veltman - lid directieteam Reaal Schade

  In de loop van dit jaar zal de overname van Reaal door de Chinese verzekeraar Anbang worden afgerond. Anbang Insurance Group geeft daarmee heeft de ambitie om de verzekeringsactiviteiten in Nederland en Europa verder uit te bouwen. Wat betekent dit voor de ontwikkeling van Reaal Schade, we vroegen het aan directielid Jerre Veltman.


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  David de Jong
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Data Scientist: the new cool kid on the block

  David de Jong - Manager Strategie & Ontwikkeling, divisie Schade & Inkomen Achmea

  ´De verzekeringmarkt staat aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. Volgens velen is het huidige business model aan het einde van haar levenscyclus. Het ontsluiten van data biedt ongekende mogelijkheden tot innovatie.´


  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Robbert Bakker
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Pioniers zijn op hun plek bij Aegon

  Robbert Bakker - Chief Digital Officer / Directeur Marketing & Business Development

  ´Digital zorgt ervoor dat alles op z’n kop gaat: de producten, de distributie, het hele business model. Diegene die daar het beste op anticipeert, is de winnaar.´


  Lees verder ]
 • logo PwC
  Christoffel van Riet
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Materiekennis koppelen aan IT kennis

  Christoffel van Riet - Director Insurance Technology PwC

  De markt voor verzekeraars is sterk in beweging. Security, Cloud, Sourcing, Digitalisering, Realtime Data impact en veranderde risico modellen zetten het marktaandeel van traditionele aanbieders zwaar onder druk.


  Lees verder ]
 • logo Actuarieel Instituut
  Jeroen Breen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Binnen het schade domein is heel veel te doen.

  Jeroen Breen - algemeen directeur Actuarieel Instituut

  ´Binnen het schadedomein is heel veel te doen. Met name op het terrein van big data, waar met behulp van predictive modelling wordt geprobeerd toekomstig gedrag van consumenten te voorspellen.´


  Lees verder ]
 • logo DPA Banking & Insurance
  Daniëlle Putman
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Schadebeleving is, net als pijnbeleving, heel persoonlijk

  Daniëlle Putman - Letselschadebehandelaar, DPA Bankin & Insurance

  'Dat ik iets kan betekenen voor andere mensen, dat is altijd belangrijk geweest in mijn studiekeuze en nu ook in mijn loopbaan. Mensen helpen die schade hebben geleden, past me goed. Schade overkomt je, je hebt er geen of nauwelijks invloed op.´


  Lees verder ]
 • logo Meeùs
  Arno Raats
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Hoe de klant de schadebehandeling ervaart, dát telt.

  Arno Raats - Schadebehandelaar bij de Schadedesk Meeùs

  ´Juist een schadebehandeling moet perfect verlopen. Dat is ook het bijzondere van een verzekeringsproduct: Je weet pas zeker of het echt goed is wanneer je een schade hebt. Het is geweldig om de klant op zijn moment te kunnen bevestigen in zijn keuze door hem te ontzorgen.´


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Stan Teuben
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Risicodifferentiatie en prijselasticiteit gaan de markt bepalen.

  Stan Teuben - Manager Product & Portfoliomanagement Schadeverzekeringen Particulieren, Achmea

  De tijd dat de premiestelling in een schadeverzekering uitsluitend was gebaseerd op het schadeverloop in de portefeuille ligt definitief achter ons. Steeds meer (externe) data wordt betrokken bij de vaststelling van de klantpremie waarbij naar gedifferentieerde risicomodellen wordt gezocht die de werkelijkheid zo dicht mogelijk benaderen.


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Jack Hommel
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Uitdagingen voor de verzekeringssector

  Jack Hommel - directie Achmea

  ´Verzekeringen maken het mogelijk dat je kunt doen wat je wilt, zonder al te grote belemmeringen. Gestoeld op solidariteit leveren ze een bijdrage aan een leefbare maatschappij. Vanuit die maatschappelijke relevantie geloof ik daarom ook onvoorwaardelijk in een zonnige toekomst voor de branche.´


  Lees verder ]
 • logo Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs
  Roberto Castro Tajes
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Schadebehandelaar: een vak apart

  Roberto Castro Tajes - Schadebehandelaar Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

  Het vak van schadebehandelaar is een apart vak in de verzekeringsbranche. Wij zijn de medewerkers die moeten waarmaken dat onze klanten in het verleden goed zijn geadviseerd en een prima polis hebben afgesloten. Elk schadegeval is anders. Daarom is het belangrijk om goed naar de klanten te luisteren en te proberen je in te leven in hun situatie.


  Lees verder ]
 • logo Rochewood
  Eveline Sinnige en John Rondeel
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Vermijd de tegenstelling en zoek naar het gemeenschappelijke.

  Eveline Sinnige en John Rondeel - resp. interim letselschade jurist en freelance letselschade professional via Rochewood

  ´Mensen met letselschade helpen hun situatie een dragelijk karakter te geven is de kern van onze functie. Domweg een zak geld ter beschikking stellen is vaak niet de oplossing. Soms bereik je meer door een woning aan te laten passen of een opleidingstraject aan te bieden. Iedere situatie is anders en vraagt om een individuele aanpak.´


  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Jacques Jongen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Risicodeskundige

  Jacques Jongen - Risicodeskundige

  Je probeert verder te kijken dan alleen de standaard risico’s die een ondernemer loopt. Je denkt aan de toekomst van de klant en die van Aegon, daarbij staan de behoeften van de klant centraal. Het is uiteindelijk zijn portemonnee en het gaat om zijn continuïteit.

  Lees verder ]
 • logo EY
  Fiona Park
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Onze benadering is uniek: sectorgericht, wereldwijd en integraal.

  Fiona Park - Senior Manager Financial Services Advisory

  Financiële dienstverleners hebben niet alleen te maken met ingrijpende wijzigingen in wet- en regelgeving, zij moeten zich ook buigen over zaken als vermogensbeheer, bedrijfsrisico's en mondiale groei - en dat terwijl ze ook nog eens aan strengere transparantie eisen moeten voldoen. Dat maakt dat organisaties fundamenteel anders zijn gaan denken over risicomanagement.

  Lees verder ]
 • logo Vidi Expertise B.V.
  Wim de Hoog
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Elke schade is anders.

  Wim de Hoog - directeur

  Als je een claim onderzoekt moet je de tijd nemen voor de verzekerde in zowel het voor- als natraject en verder kijken dan je neus lang is. Elke schade is anders en vraagt dus niet alleen om expertise maar ook om een frisse blik.

  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Folkert van der Ploeg
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Next level pricing

  Folkert van der Ploeg - Finance Manager Business Line AEGON Schade

  Verzekeraars bepalen hun prijsstelling traditioneel op basis van historische informatie. Dat willen we doorbreken. Over je eigen grenzen heen kijken, de samenwerking zoeken en leren van elkaars expertise, maakt ons tot een ongekend krachtig financieel team. Met relevante stuurinformatie adviseren we afdelingen en management en nemen we ons deel van de verantwoordelijkheid voor de winstgevendheid van de producten.'

  Lees verder ]
 • logo Nedasco B.V.
  Paul Deen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De Schademarkt verandert en trekt aan.

  Paul Deen - Unitleider Acceptatie Bedrijven

  Als team krijgen we alle ruimte om te zorgen dat onze dienstverlening op alle fronten goed blijft lopen. Dat vergt soms de nodige creativiteit wil je de stroom aan offertes, nieuwe aanvragen en mutaties succesvol afhandelen. Maar met de ondernemersgeest die binnen ons team leeft, is dat geen probleem!

  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Ellen Ruijfrok
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Dansen met de klant.

  Ellen Ruijfrok - Manager klantcontact Particulier Schade Centraal Beheer

  Werken binnen het klantcontact center is een uitgelezen mogelijkheid om het talent van mensen aan te boren en verder te ontwikkelen. Als Teamleider besteed je 70% van je tijd aan het coachen van de medewerkers om ze verbaal te leren dansen met onze klanten.

  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Helen Stijnen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Organisaties in beweging krijgen is de essentie van toezichthouden.

  Helen Stijnen - Toezichthouder

  Je actuariële kennis vormt een mooie basis, maar dekt slechts een deel van het totale spectrum dat je moet overzien. Om een goed beeld te krijgen van de risico´s die een verzekeraar loopt is het ook van belang dat je zicht krijgt op hoe het management er in zit, wat de cultuur van een organisatie is en of de strategie van een organisatie overeenkomt met de keuzes die worden gemaakt.

  Lees verder ]
 • logo Allianz
  Kenneth Doekhi
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Hier werk je met professionals die staan voor hun baan

  Kenneth Doekhi - Manager Inkomens verzekeringen

  Het is leuk om te werken voor een bedrijf dat groeit. Dat schept ruimte. Ruimte voor eigen initiatief, verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Het creëert bovendien een sfeer van samenhorigheid.´ Aan het woord is Kenneth Doekhi, Manager Inkomensverzekeringen. ´Met het oog op de privatiseringstendens in de sociale zekerheid kregen wij in 2006 de kans om op een onconventionele manier een nieuw bedrijf neer te zetten onder de vleugels van een van de grootste verzekeraar ter wereld. En met succes, want 6 jaar later zijn wij een van de toonaangevende partijen in de markt.


  Lees verder ]
 • logo a.s.r.
  Myriam van de Vorst
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Het verbeteren van onze dienstverlening is een soort tweede natuur.

  Myriam van de Vorst - Teammanager Verkeer & Transport

  De schademarkt kenmerkt zich door stevige concurrentie. Het directe kanaal wint vooral terrein in de particuliere markt. In de zakelijke markt heeft het intermediair nog een stevige positie. ASR moet zich blijven onderscheiden, wil ze haar marktpositie verder kunnen uitbouwen. We willen een bedrijf zijn waar men graag bij verzekerd is. Om dat te realiseren houden we onze processen en werkwijzen opnieuw tegen het licht en toetsen deze op de kernwaarden: ´persoonlijk, aanspreekbaar en eigen & echt.

  Lees verder ]
 • logo DAS
  Erik de Vries
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Letselschadespecialist

  Erik de Vries - Teamleider DAS Rechtsbijstand

  Ik hou er van om heel praktisch en pragmatisch bezig te zijn. Daarom boeit het vak van letselschadejurist mij nog iedere dag. Je bent voortdurend op zoek naar de beste oplossing voor je klant en schippert daarbij tussen de belangen van diverse partijen. Je juridische en schadetechnische kennis vormen daarbij de basis, maar het zijn je sociale en onderhandelingsvaardigheden waarmee je het verschil maakt.

  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Marcel Bleyenberg
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Het is echt teamwork.

  Marcel Bleyenberg - Bedrijfsanalist Zorgverzekeraars

  Hij werkte vier jaar bij het College voor zorgverzekeringen (CVZ) en toen kreeg Marcel Bleyenberg (27) de mogelijkheid over te stappen naar DNB. Juni 2011 werd hij aangesteld als bedrijfsanalist op de afdeling Zorgverzekeraars. 'Ik ben echt een kwantitatieve man. Cijfers zijn toch het fundament.

  Lees verder ]
 • logo a.s.r.
  Hassan Fathallah
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Bij een klein bedrijf kun je snel schakelen.

  Hassan Fathallah - Productmanager

  Hassan Fathallah werkt inmiddels al 10 jaar bij de Europeesche. Als je met hem door het pand loopt heb je het idee dat iedereen hem kent. ´Dat heeft ook te maken met mijn rol als Productmanager´, licht Hassan toe. ´Vanuit mijn werk heb ik contact met bijna alle disciplines binnen de organisatie. We staan aan de basis van de vernieuwing en moeten soms tegenstrijdige belangen tegen elkaar afwegen en vertalen naar wat goed is voor de klant en het rendement. Dat lukt alleen als je de dialoog zoekt.

  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Jaap de Louw
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Van product naar ondernemingsgericht denken en handelen.

  Jaap de Louw - Directeur Volmachtbedrijf

  We willen in Nederland de best gewaardeerde verzekeraar van ons intermediair worden. Om dat te bereiken gaat het roer bij Achmea drastisch om. We komen met een dienstverlening die beter aansluit op de wensen van het professionele intermediair en invulling geeft aan de eisen van transparantie. Kern van de verandering is dat we overstappen van productgericht naar ondernemingsgericht denken en handelen, waarbij de klant te allen tijde centraal wordt gesteld.

  Lees verder ]
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Schadecarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp