vergrootglas
Vacatures voor Schade Specialisten
Arno Raats

Hoe de klant de schadebehandeling ervaart, dát telt.

Interview met Arno Raats - Schadebehandelaar bij de Schadedesk Meeùs

“Wij kunnen wel vinden dat we een schade netjes afhandelen, maar het gaat om de beleving van de klant. Gelukkig scoren we daar heel goed op. En wanneer een klant via onze enquête aangeeft níet tevreden te zijn, bel ik altijd nog even. Van zo'n gesprek leren wij wat we kunnen verbeteren in onze organisatie. Zo'n telefoontje waarderen klanten enorm.

Het leuke aan mijn werk vind ik ook dat ik mensen écht kan helpen. Een schade is nooit een vrolijk verhaal natuurlijk. Daarom geven we de klant graag de gelegenheid zijn verhaal te doen. Over schades tot een bepaald bedrag kunnen wij zelf onmiddellijk beslissen.

Ik maak klanten ook altijd attent op de mogelijkheid om schades te melden via hun digitale dossier op onze site, 'MijnMeeùs'. We staan de klant heel graag te woord natuurlijk, maar het is wel goed dat klanten weten dat ze ook digitaal schades kunnen melden.

Juist een schadebehandeling moet perfect verlopen. Dat is ook het bijzondere van een verzekeringsproduct: Je weet pas zeker of het echt goed is wanneer je een schade hebt. Het is geweldig om de klant op zijn moment te kunnen bevestigen in zijn keuze door hem te ontzorgen. Soms regelen we via een partnerbedrijf het volledige schadeherstel. De klant ziet geen factuur, die gaat naar ons. Hij ziet alleen mensen die voor hem aan het werk zijn!”

Bekijk de mogelijkheden binnen Meeùs.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 19-11-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Schadecarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp