vergrootglas
Vacatures voor Schade Specialisten
Michelle Pouw

In mijn werk zoek ik uitdaging en afwisseling.

Interview met Michelle Pouw - interim professional van DEKRA People

Michelle is sinds begin 2014 werkzaam bij DEKRA People als Schadebehandelaar Multibranche.

Waarom heb je destijds gesolliciteerd bij DEKRA People?
Ik was op zoek naar een organisatie waar ik mijn ambities in kwijt kan. Een plek om me vakinhoudelijk verder te ontwikkelen en bovenal een plek waar ik mezelf kan zijn.

Daarnaast was ik op zoek naar uitdaging en afwisseling. Voor mij niet jarenlang dezelfde route, aan hetzelfde bureau en met dezelfde collega’s. Maar juist de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen verschillende bedrijfsculturen. De detachering is hiervoor perfect. Door de openheid en vele mogelijkheden was er voor mij geen twijfel of ik bij DEKRA People wilde werken.

Wat zijn de mogelijkheden binnen DEKRA People voor jou als professional?
DEKRA People toont interesse in wie je bent als persoon en waar je in de toekomst naartoe wilt groeien, zowel in vakinhoudelijke-, als in persoonlijke ontwikkeling. Doelen in het ontwikkelplan worden samen concreet gemaakt en er zijn volop mogelijkheden voor studie.

Je benoemt je ontwikkeling, hoe ziet dit er uit binnen DEKRA People?
Aan het begin van elk jaar worden persoonlijke doelen vastgelegd. Het initiatief ligt bij mezelf, echter krijg ik hulp bij het concreet maken van mijn plan. Dit helpt me in m’n opdrachten en bij het kiezen van de juiste studie/training.

Naast individuele groei staat kennis delen en saamhorigheid hoog in het vaandel. Als gedetacheerde zie je je collega’s niet vaak, maar DEKRA People zorgt ervoor dat het teamgevoel groeit door gezamenlijke events te organiseren. Dit zijn vakinhoudelijke kennissessies op deelgebieden als bijvoorbeeld fraude en kunstschade. En er is een specifiek programma met sessies op het gebied van letselschade.

We hebben elk kwartaal een gezellig event waar we worden bijgepraat over de laatste stand van zaken en we iets leuks met elkaar doen. Het afgelopen jaar hebben we bijv. Prison Escape gedaan, een stormbaan met een etentje en een BBQ aan het strand.

Welke opdrachten heb je via DEKRA People mogen vervullen?
Mijn opdrachtgevers zijn tot nu toe zeer divers geweest. Van volmachtkantoren tot verzekeringsmaatschappijen. Van verkeerschades tot brand/varia en loonregres. Op dit moment doe ik een opdracht bij Univé waar ik complexe verkeersschades behandel.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 16-9-2015
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Schadecarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp