Vacatures voor Schade Specialisten
Rick Been

Eigenlijk is iedere werkdag anders.

Interview met Rick Been - Senior Schadebehandelaar Auto

Wat doe je bij Van Ameyde?
Ik ben Senior Schadebehandelaar op de afdeling Auto in Amsterdam.

Hoe ben je bij Van Ameyde terecht gekomen?
Na mijn studie HBO-Rechten had ik eigenlijk nog geen idee wat ik wilde gaan doen. Ik begon met een uitzendbaantje op de afdeling Claims bij Pakketdienst DHL. Vervolgens besloot ik te solliciteren op een vacature van Junior Schadebehandelaar bij Van Ameyde in Ede. In deze functie zag ik meer uitdaging. Ik begon op de Front Office en groeide door naar senior schadebehandelaar bij Independer in Hilversum. Daar heeft Van Ameyde een inhouse afdeling. Momenteel werk ik op de afdeling Auto voor onze opdrachtgever Aon in Amsterdam.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?
Eigenlijk is iedere werkdag anders. Mijn start is wel iedere dag hetzelfde, namelijk de werkverdeling. Wat er daarna komt is heel divers. Dit kunnen weekstarts, projecten of overleggen zijn. Andere dagen ben ik de hele dag bezig met schades behandelen. Kortom, een gemiddelde werkdag is er voor mij niet.

Wat vind je het leukste aan werken bij Van Ameyde?
Het leukste aan werken bij Van Ameyde vind ik dat het bedrijf constant in beweging en ontwikkeling is. Daarnaast biedt Van Ameyde haar medewerkers goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Op de afdeling hangt ook altijd een goede, ontspannen sfeer waardoor ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk ga.

Lees meer over de mogelijkheden binnen Van Ameyde

 

 

 

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 12-7-2018
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Schadecarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
             
×

Wil je ons helpen onze sites te verbeteren?

CareerGuide en haar niche vacaturesites bestaan alweer bijna 20 jaar. In die jaren zijn we meegegroeid met de digitale ontwikkelingen en de wensen van onze bezoekers.

Om nog beter inzicht te krijgen in de (toekomstige) wensen en behoeftes van onze bezoekers, hebben we een enquete opgesteld. Want goed genoeg is ons niet goed genoeg, we willen graag de toekomst een stap voor zijn! Wil je ons hiermee helpen door onderstaande enquete in te vullen?

>> Ga naar de enquete

Het onderzoek zal ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar met je gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.