Vacatures voor Schade Specialisten
Kenneth Doekhi

Hier werk je met professionals die staan voor hun baan

Interview met Kenneth Doekhi - Manager Inkomens verzekeringen

´Het is leuk om te werken voor een bedrijf dat groeit. Dat schept ruimte. Ruimte voor eigen initiatief, verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Het creëert bovendien een sfeer van samenhorigheid.´ Aan het woord is Kenneth Doekhi, Manager Inkomensverzekeringen. ´Met het oog op de privatiseringstendens in de sociale zekerheid kregen wij in 2006 de kans om op een onconventionele manier een nieuw bedrijf neer te zetten onder de vleugels van een van de grootste verzekeraar ter wereld. En met succes, want 6 jaar later zijn wij een van de toonaangevende partijen in de markt.´

Eigenzinnig

Als nieuwkomer in deze markt hebben wij op een eigenzinnige wijze onze route bepaald. Producten die net wat meer bieden en een organisatie die z´n afspraken weet na te komen. Dat leidde in 2009 tot uitverkiezing van inkomensverzekeraar van het jaar. De snelheid en foutloosheid van het acceptatietraject werden door de jury geroemd evenals de deskundigheid, bereikbaarheid en vooral klantgerichtheid van de binnendienst en het accountteam. Dit hebben we tot op de dag van vandaag weten vast te houden ondanks dat de volumes enorm zijn toegenomen.

En dat komt door de inzet van onze professionals die staan voor hun baan. Hier worden dossiers niet op routine afgehandeld. Vanuit de betrokkenheid reikt de verantwoordelijkheid verder. Nadenken over de processen, meedenken in productontwikkeling of het meedraaien in projecten zijn enkele voorbeelden van activiteiten die naast het gewone werk worden opgepakt.

Gezien alle plannen die we nog hebben, zijn we op zoek naar versterking van ons team, vervolgt Kenneth. ´Een collega die staat voor zijn mening en het leuk vindt om samen de prestaties van het team te verbeteren en daarbij niet bang is om out of the box te denken. De markt biedt nog steeds volop kansen, wij willen die pakken!´

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 6-7-2012
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Schadecarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
             
×

Wil je ons helpen onze sites te verbeteren?

CareerGuide en haar niche vacaturesites bestaan alweer bijna 20 jaar. In die jaren zijn we meegegroeid met de digitale ontwikkelingen en de wensen van onze bezoekers.

Om nog beter inzicht te krijgen in de (toekomstige) wensen en behoeftes van onze bezoekers, hebben we een enquete opgesteld. Want goed genoeg is ons niet goed genoeg, we willen graag de toekomst een stap voor zijn! Wil je ons hiermee helpen door onderstaande enquete in te vullen?

>> Ga naar de enquete

Het onderzoek zal ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar met je gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.