vergrootglas
Vacatures voor Schade Specialisten
Roberto Castro Tajes

Schadebehandelaar: een vak apart

Interview met Roberto Castro Tajes - Schadebehandelaar Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Dit jaar ben ik al weer 15 jaar werkzaam bij Zicht en haar voorgangers in Alkmaar! 
In die 15 jaar is er veel gewijzigd, bijvoorbeeld in kantoornamen en heb ik met veel verschillende collega's gewerkt. Ons huidige team vormt een mooie mix van schadespecialisten die al heel veel jaren in het vak zitten.

Elke dag doen we ons werk met veel passie en plezier. Bij Zicht valt mij op dat wij goed worden geïnformeerd vanuit allerlei afdelingen en lagen in de organisatie. Er is bij ons op de afdeling veel onderling overleg en contact met andere afdelingen. Zo blijft de betrokkenheid met ons bedrijf en vak erg groot.

Het vak van schadebehandelaar is een apart vak in de verzekeringsbranche. Wij zijn de medewerkers die moeten waarmaken dat onze klanten in het verleden goed zijn geadviseerd en een prima polis hebben afgesloten.
Wij hebben dagelijks heel veel contact met klanten. Klanten bellen ons op met een probleem, een schade. Elk schadegeval is anders. Daarom is het belangrijk om goed naar de klanten te luisteren en te proberen je in te leven in hun situatie. Zo zorgen we ervoor een schade zo goed mogelijk op te lossen.

Binnen Zicht krijg ik de kans om een schade van begin tot eind zelf te regelen.  Wij behandelen allerlei soorten claims zoals brand-, storm-, water-, reis- en transportschades, inbraken en aanrijdingen. Wij hebben contacten met klanten, expertisebureaus, schadeherstellers, verzekeringsmaatschappijen en tegenpartijen.
In bepaalde gevallen kunnen wij al tijdens het eerste gesprek een schade meteen afhandelen voor een verzekerde. Prachtig om te horen hoe positief een klant dan reageert.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 14-7-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Schadecarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp