vergrootglas
Vacatures voor Schade Specialisten
Daniëlle Putman

Schadebeleving is, net als pijnbeleving, heel persoonlijk

Interview met Daniëlle Putman - Letselschadebehandelaar, DPA Bankin & Insurance

'Dat ik iets kan betekenen voor andere mensen, dat is altijd belangrijk geweest in mijn studiekeuze en nu ook in mijn loopbaan. Mensen helpen die schade hebben geleden, past me goed. Schade overkomt je, je hebt er geen of nauwelijks invloed op. Dat heeft op iedereen een andere impact. Ik vind het mooi om te zien hoe verschillend mensen hiermee omgaan. Schadebeleving is, net als pijnbeleving, heel persoonlijk. Ik zie het als een uitdaging om daarover met iedereen zodanig te communiceren dat men zich gehoord en begrepen voelt. Van jong tot oud, en van laag- tot hoogopgeleid. Daarnaast vind ik het ook leuk ook met de beroepspraktijk de mogelijkheden om de schade op te lossen of te beperken te bespreken. Ik ben de verbindende schakel die alle partijen bij elkaar moet brengen en houden. En dat is een proces waar ik heel veel energie van krijg!

Daniëlle Putman rondde twee masters Rechten af, en startte haar loopbaan aan de kant van belangenbehartiging bij een rechtsbijstandverzekeraar. Inmiddels is ze opgeschoven naar de WA kant bij een tweetal grote verzekeraars en ontwikkelt ze zich steeds meer tot een allround Letselschadebehandelaar.

'Ik heb er bewust voor gekozen om dat vanuit een dienstverband bij detacheerder DPA Banking & Insurance te doen. Ik wil me zo breed mogelijk ontwikkelen in het schadevak en het leek me goed om daarbij in verschillende keukens van verzekeraars te kijken. Dat kan prima via het netwerk van DPA! Omdat zij branchespecialist zijn, bieden ze mij toegang tot de mooiste werkgevers in deze branche. Bovendien zijn we er beiden bij gebaat dat ik zo goed mogelijk beslagen ten ijs kom, dus ik word ook goed begeleid en gesteund in mijn opleidingswensen. Een accountmanager en een fieldmanager zijn beschikbaar voor vragen, tijdens mijn werk maar vooral ook in mijn persoonlijke ontwikkeling. En daarbij heb ik nog geen dag op de bank gezeten. Is ook niks voor mij hoor. Laat mij maar met mensen bezig zijn en alles eromheen. Geen schadegeval is hetzelfde, geen slachtoffer reageert hetzelfde en dus zijn mijn werkdagen ook verre van hetzelfde!

Lees meer over de rol van Letselschadespecialist.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 10-12-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Schadecarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp