vergrootglas
Vacatures voor Schade Specialisten

Wat als verzekeringen een merkimago meekrijgen?

Interview met Jetse Salverda - Teamcoördinator Schade Mercedes-Benz Insurance Services

´Onze klanten hebben een gezicht. Het zijn Mercedes rijders. Consumenten die gesteld zijn op net wat meer degelijkheid en luxe. Een merkbeleving die zich één op één doorvertaalt naar die van het verzekeringsproduct. Bij een topsegment auto hoort een topverzekering.

Aan het woord is Jetse Salverda, Teamcoördinator Schade bij Mercedes-Benz Insurance Services. ´Een deel van de merkwaarde geven we mee in ons autoproduct door afwijkende voorwaarden te hanteren. Zo kennen wij bijvoorbeeld een nieuwwaarderegeling van 4 jaar met een uitloop naar vijf jaar, daar waar de markt niet verder gaat dan 3 jaar. Net iets luxer en voordeliger voor onze klanten. Ook vanuit ons team Incident Management proberen we een stapje extra te zetten om invulling te geven aan de verwachtingen van het Mercedes gevoel. Dat zit vaak in de persoonlijke aanpak van de schadeafhandeling. Door een goede samenwerking met de dealer zorgen wij voor volledige “ontzorging” van de klant voor wat betreft diens autoschade.

Klantbeleving
´Klantbeleving heeft bij ons de hoogste prioriteit en juist als Schadebehandelaar heb je daar veel invloed op. Door pro-actief, creatief en slagvaardig te zijn. Binnen onze organisatie geven we die ruimte want juist in het directe klantcontact word je dienstverlening tastbaar. Soms kost dat een paar centen meer, maar de ervaring leert dat we binnen de bandbreedtes van de polisvoorwaarden onze klanten uitstekend kunnen bedienen. Aandacht is in deze goud waard.´

Ruim 10 jaar geleden besloot Jetse de overstap te maken naar Mercedes-Benz Insurance Services. ´Ik zocht een omgeving waar je als individu het verschil kunt maken. Een bedrijf dat je mee laat ´ondernemen´ en waarbij de grenzen van je verantwoordelijkheid verder gaan dan het einde van je bureau. Zoek jij dat ook, dan kom ik graag met je in contact. Klik hier voor de functie van Schadebehandelaar.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 18-9-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Schadecarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp