Vacatures voor Schade Specialisten

“Toen besefte ik hoe mijn klanten zich kunnen voelen.”

Bron: de Vereende - 06 september 2023

Jeroen Kerkhof (42), directeur-eigenaar van Zeker Zakelijk, zit al 23 jaar in het vak. Met zijn advieskantoor inventariseert hij risico’s voor ondernemingen en brengt deze indien nodig onder bij verzekeraars. De BAVAM-polis heeft hij ooit aangesproken bij een dreigend geschil. “Toen besefte ik hoe mijn klanten zich kunnen voelen.”

“Op mijn 18e ben ik begonnen bij ING – toen nog Postbank – op de afdeling verzekeringen. Ik vond het zo leuk, dat ik altijd in de verzekeringen ben blijven werken: ING, Zwitserleven, Reaal en daarna bij diverse verzekeringsadviseurs. Op de kop af tien jaar geleden zette ik met twee vennoten Zeker Zakelijk op. De vennoten stapten er twee jaar geleden uit en ik ben alleen verder gegaan met één personeelslid, hier in Amsterdam-Oost. Met Zeker Zakelijk bedien ik bedrijven met (advies over) schadeverzekeringen, en de ondernemers erachter met hun privé-verzekeringen, levensverzekeringen en oudedagsvoorziening.

“Verzekeringen zijn een noodzakelijk kwaad. Of je betaalt voor niks, of je hebt ze nodig, en dan zit je meestal in een onprettige situatie. Ik probeer steeds naast mijn klanten te staan en ze zoveel mogelijk te ondersteunen. Om hen een goede verzekeringsoplossing aan te kunnen bieden, of ze zo prettig mogelijk door een schadeproces heen te leiden. Dát is waar ik energie van krijg.”

Lees verder >>

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Schadecarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.