Wij zijn experts in de beoordeling en afwikkeling van complexe letselschades. Wij nemen uw zorgen uit handen en u kunt erop vertrouwen dat wij met de behandeling van uw letselschade, op een persoonlijke en vakkundige manier, het meest optimale resultaat bereiken.

Wij werken uitsluitend in opdracht van aansprakelijke partijen en hun verzekeraars en makelaars in Nederland, België en het grensgebied met Duitsland. Onze experts werken vanuit huis zodat wij een goede landelijke spreiding kunnen verzekeren.

Wat kun je verwachten?

Andriessen Expertise is een echt familiebedrijf waar inlevingsvermogen, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan.

Jij gaat een belangrijke rol spelen binnen onze organisatie en in het leven van onze klant. Om deze rol te kunnen invullen, bieden wij jou natuurlijk de handvatten en mogelijkheden om jezelf professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Wij hebben een informele bedrijfscultuur met open en korte communicatielijnen, waar we intensief samenwerken met alle labels binnen de Groep en waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Voor jouw ideeën is voldoende ruimte en ook voor kritische feedback staan wij open. Tot slot kun je rekenen op een gezonde hoeveelheid gezelligheid en humor die ook bij ons familiebedrijf hoort.

Vacatures bij Andriessen Expertise

Bekijk hieronder de vacatures die bij Andriessen Expertise worden aangeboden

Andriessen Expertise
Marktconform
Senior
Den Bosch
Top vacature