Werken bij Bovemij

Kom werken bij een organisatie die in beweging is en waar jij alle ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf, onze klanten én Bovemij vooruit te helpen. 

Ben jij een vooruitdenker en -doener? En ben je benieuwd naar hoe het is om met ons te werken? Hieronder staan onze drie kernwaarden: Vertrouwen, Verbinding en Vooruitgang.

Vertrouwen

We zijn ervan overtuigd dat vertrouwen een katalysator is. Dat je door vertrouwen te krijgen boven jezelf uitstijgt en de wereld vanuit een fris perspectief bekijkt. Zo ontdek je andere routes of zelfs nieuwe wegen waarmee we elkaar en onze klant nog beter kunnen helpen. Want we zijn er voor elkaar. En je mag erop vertrouwen dat we je opvangen als je een keer valt. 

Verbinding

Bij ons werken 798 mensen. Niet ongeveer 800, nee: 798. We zijn een middelgroot bedrijf met een warme en informele sfeer. Dat merk je meteen als je bij ons binnenstapt. Jij krijgt echt een plekje binnen ons team en je bent dus niet ‘nummer zoveel’. Onze klanten voelen zich ook nauw met ons verbonden. Ze zien ons echt als een partner die naast hen staat. Wij geloven dat deze verbondenheid ons sterker maakt. Ben jij ook een verbinder die initiatief neemt om te kijken hoe het beter kan? Dan ben je welkom om samen te werken aan mooie projecten. 

Vooruitgang

Je wil, denkt en doet vooruit! Wanneer onze klanten voor een uitdaging staan, staan wij te springen om ze te helpen. Soms vragen ze ons met een oplossing te komen. Liever nog zien wij hun uitdagingen van tevoren aankomen. Dit betekent dat wij steeds scherp zijn op ontwikkelingen en daarop inspelen. Hebben we alle antwoorden al? Nee, zeker niet! Maar we zijn flexibel en bedenken inventieve oplossingen die onze klanten en onszelf vooruit helpen. Een groei-mindset en eigen initiatief passen daarbij. We geloven namelijk dat je op je best bent als je aan het stuur zit van je eigen ontwikkeling en kansen pakt als je ze ziet.

Voel je de drie V’s van Bovemij ook? En ben je iemand die graag een uitdaging aangaat? Maak ons dan mee!

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Bovemij?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Takenhofplein 2
6538 SZ Nijmegen
Nederland

Contact en website

recruitment@bovemij.nl

+31 24 366 6666

Werken-bij-site

Vacatures bij Bovemij

Bekijk hieronder de vacatures die bij Bovemij worden aangeboden

Bovemij
Marktconform
Medior
Nijmegen