Werken bij DEKRA

Wij zijn de wereldwijde partner voor een veilige en duurzame wereld

Onze visie is om, met ons 100-jarig bestaan in 2025, de wereldwijde partner te zijn voor een veilige en duurzame wereld.

Veiligheid en beveiliging behoren tot de basisbehoeften van de mens en zijn net zo essentieel als de lucht die we inademen. Het is uiterst belangrijk, vooral in onze hoogontwikkelde wereld, dat we veiligheid en zekerheid nooit als vanzelfsprekend beschouwen. Als een van 's werelds toonaangevende leveranciers van deskundige diensten zet DEKRA zich al sinds de oprichting van het bedrijf in 1925 in voor een veiligere wereld. In de loop der jaren heeft onze expertise een belangrijke bijdrage geleverd aan het verminderen van het risico op ongevallen en letsel.

Voor ons betekent veiligheid ook duurzaam handelen, om onze wereld voor toekomstige generaties te behouden. We hebben maar één wereld en daar zijn we samen verantwoordelijk voor.

Als leider op het gebied van testen, certificeren en inspecteren, is het onze visie om ervoor te zorgen dat producten, bedrijfsmiddelen en technologieën veilig, betrouwbaar en duurzaam zijn - onze rol is om mensen vertrouwen te geven.

Stan Zurkiewicz CEO en Voorzitter van de Raad van Bestuur DEKRA e.V. en DEKRA SE

Wij zorgen voor veiligheid en duurzaamheid op het werk, thuis en onderweg

Veiligheid is een basisbehoefte voor iedereen. Verwondingen en sterfgevallen die te voorkomen zijn, gebeuren op het werk, thuis en onderweg. We weten dat veel ongevallen vermeden kunnen worden. Daarom willen we helpen het aantal te verminderen door:

  • ondersteuning van de ontwikkeling, de specificatie, het gebruik en het onderhoud van technische apparaten en uitrusting die op de weg, op het werk of thuis worden gebruikt;
  • het ontwikkelen en verbeteren van normen en richtlijnen die optimale veiligheidsprestaties garanderen;
  • het bevorderen van veiligheidsbewustzijn, veiligheidskennis en veiligheidsgericht gedrag.


Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij DEKRA?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Wognumsebuurt 1
1817 BH Alkmaar
Nederland

Contact en website

recruitment.nl@dekra.com

Werken-bij-site

Vacatures bij DEKRA

Bekijk hieronder de vacatures die bij DEKRA worden aangeboden

Autoschade-expert in Weert
DEKRA
Wij zijn altijd op zoek naar goede autoschade-experts! En nu vooral in de regio Weert.Als autoschade-expert ben je een belangrijke spil in onze organisatie en het visitekaartje dat professionaliteit en...
Weert
08-04-2024
Autoschade-expert in Apeldoorn
DEKRA
Wij zijn altijd op zoek naar goede autoschade-experts! En nu vooral in de regio Apeldoorn. Als autoschade-expert ben je een belangrijke spil in onze organisatie en het visitekaartje dat professionaliteit...
Apeldoorn
05-04-2024
Bijbaan | Recruitmentmarketeer in Capelle aan den IJssel
DEKRA
Op zoek naar een te gekke bijbaan die goed te combineren is met je studie en ook nog eens goed staat op je cv? Dan hebben we bij DEKRA People...
Capelle aan den IJssel
05-04-2024
Autoschade-expert Veenendaal
DEKRA
Als autoschade-expert ben je een belangrijke spil in onze organisatie en het visitekaartje dat professionaliteit en service vertegenwoordigt.
Veenendaal
04-04-2024
Autoschade-expert in Zwolle
DEKRA
Wij zijn altijd op zoek naar goede autoschade-experts! En nu vooral in de regio Zwolle.Als autoschade-expert ben je een belangrijke spil in onze organisatie en het visitekaartje dat professionaliteit en...
Zwolle
03-04-2024
Autoschade-expert
DEKRA
Als autoschade-expert ben je een belangrijke spil in onze organisatie en het visitekaartje dat professionaliteit en service vertegenwoordigt. Wij zijn altijd op zoek naar goede autoschade-experts!
Amsterdam
02-04-2024
Autoschade-expert (Tele)
DEKRA
Autoschades beoordelen, dat doet een Autoschade-expert (tele) op de Technische binnendienst. Die doe je vanuit onze gezellige werkplek in Alkmaar en/of deels vanuit huis.
Alkmaar
29-03-2024
Desk schade-expert in Capelle aan den IJssel
DEKRA
Als Desk-expert ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van de toedracht en omvang van schades, waarbij de focus ligt op Property schades. Je controleert de volledigheid en juistheid van schademeldingen...
Capelle aan den Ijssel
21-03-2024
Autoschade-expert in Arnhem
DEKRA
Tijdens je werk als autoschade-expert sta je veelvuldig in contact met gedupeerden, opdrachtgevers en herstelbedrijven. Je onderzoekt de schadetoedracht en stelt het schadebedrag vast.
Arnhem
11-03-2024
Schade-Expert Bouw | Civiele Techniek in Groningen
DEKRA
Onze opdrachtgevers zijn veelal verzekeraars en assurantie makelaars, maar kunnen ook bedrijven of overheden rechtstreeks zijn. Als schade-expert weet je één ding zeker; afwisseling genoeg!
Groningen
14-02-2024