Met ruim 250 collega’s werkt Schouten Zekerheid elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s en bemiddelen in verzekeringen van bedrijven, instellingen en brancheverenigingen. Dit doen we voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben wij van oudsher een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid.

Onze organisatie kent een ‘platte’ structuur. Dit zorgt voor korte lijnen, snelle opvolging en volle focus op onze relaties. Onze adviseurs, schadespecialisten en verkoopondersteunende collega’s onderhouden de contacten met onze relaties. Door een hoge medewerkers betrokken- en bevlogenheid hebben onze relaties een vast team van toegewijde specialisten tot hun beschikking, wat leidt tot lange klantrelaties; sommige al sinds 1953. Bij onze relaties zitten wij als business partner aan tafel. Met een persoonlijke benadering en een vaste contactpersoon die 24 uur per dag bereikbaar is, fungeert Schouten Zekerheid als ‘inhouse verzekeringsteam op afstand’.

Het is onze ambitie ons verder te blijven ontwikkelen als een innovatief en klantgericht assurantiebedrijf met een hoog kennisniveau dat tot de top 5 onafhankelijke verzekeringsmakelaars blijft behoren en een goede en prettige werksfeer biedt voor onze collega’s. Dat uit zich in onze missie; wij streven naar échte zekerheid, voor iedereen.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Rivium Quadrant 81
2909 LC Capelle aan den IJssel
Nederland

Contact en website

Vacatures bij Schouten Zekerheid

Bekijk hieronder de vacatures die bij Schouten Zekerheid worden aangeboden

Schouten Zekerheid
Marktconform
Medior
Capelle aan den IJssel
Schouten Zekerheid
Marktconform
Junior
Capelle aan den IJssel
Schouten Zekerheid
Marktconform
Medior
Capelle aan den Ijssel
Schouten Zekerheid
Marktconform
Medior
Capelle aan den Ijssel