logo schadecarriere.nl

CED Interim Professionals

Rietbaan 40 – 42
2908 LP
Capelle aan den IJssel

010 – 284 30 89
https://www.cedinterimprofessionals.nl/


Actief in

Bij CED Interim Professionals werk je bij verschillende toonaangevende bedrijven in de verzekeringsbranche en tegelijkertijd ben je een echte CED IP-er. Dat betekent dat je je eigen ambitie om te groeien waar kunt maken.

Moving forward, dat is het credo van CED. Vooruitgang voor de branches waarin we actief zijn, voor onszelf als bedrijf en voor jou als medewerker. Dat is waar we iedere dag mee bezig zijn: kijken waar de kansen liggen en die op het juiste moment grijpen.

Medewerkers
ca. 1.600
Structuur

CED is geheel zelfstandig.

Profiel

CED is één van de grootste expertisebedrijven in Nederland. Een marktleider waar schadespecialisten en ondersteunende dienstverleners samenwerken aan een uniek product: schadeprocesmanagement. De business units van CED bieden samen een totaalpakket aan diensten: van acceptatie tot expertise en onderzoek, van inspectie tot advies, van schadehandeling tot detachering.

Cultuur
Alle medewerkers zijn belangrijk bij CED, want elke schakel draagt bij aan de sterkte van de keten van het schadeproces. Mensen in de binnen- en buitendienst werken nauw samen om de grote stroom opdrachten snel, efficiënt en effectief te verwerken. CED’ers hebben een flexibele, servicegerichte houding, zowel naar de klant als naar hun collega’s. Ze werken immers bij een commercieel bedrijf waar prestaties worden verwacht. Uiteraard staat daar ook iets tegenover. CED biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden.

CED is koploper als het gaat om vernieuwende diensten voor de verzekeringssector. En dat willen we graag zo houden. Zo hebben we ons eigen CED Connect in de markt gezet: het meest geavanceerde platform voor digitale schadebehandeling. Vanwege de veel hogere klanttevredenheid en de kostenbesparingen die dit oplevert, is CED Connect hard op weg om de nieuwe standaard binnen schadebehandeling te worden. Als IP-er van CED ken jij altijd als eerste de nieuwste ins and outs van dit innovatieve systeem. Dat maakt jou tot een unieke Interim Professional in de markt.

CED Interim Professionals
CED Interim Professionals is onderdeel van CED Nederland. CED is al vele jaren de specialist op het gebied van schadeprocesmanagement. Onze focus op en kennis van het schade vak onderscheidt ons van andere aanbieders op deze markt. CED beschikt over de ideale mix aan diensten om schadegevallen effectief en voor alle betrokkenen verantwoord af te handelen.

Werken bij CED Interim Professionals betekent een afwisselende werkomgeving bij toonaangevende bedrijven waar je voortdurend blijft werken aan jouw eigen ontwikkeling en groei. Je kunt via CED Interim Professionals op meerdere manieren worden gedetacheerd: als zzp-er of vanuit een (tijdelijk) dienstverband. Vanuit een dienstverband biedt CED de zekerheid van een vast marktconform inkomen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (13e maand, 25 vakantiedagen, 5 atv-dagen, pensioenregeling en de mogelijkheid van een bedrijfsauto) gecombineerd met veel aandacht voor opleidingen. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk; zodoende faciliteren wij ruim in begeleiding, coaching en opleiding.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of zoek je een nieuwe opdracht? Bekijk onze website www.cedinterimprofessionals.nl  voor meer informatie of neem contact op met onze Talent Sourcers via 010 -280 30 80 (optie 1) of info@cedinterimprofessionals.nl.