logo schadecarriere.nl

DEKRA

Wognumsebuurt 1
1817 BH
Alkmaar

DEKRA heeft twee hoofdvestigingen in Alkmaar en Capelle a/d Ijssel.072 - 57 57 700
www.werkenbijdekra.nl/claimsandexpertise/


Actief in

Brede dienstverlening binnen de claims- en expertisebranche.

Medewerkers
Circa 450
Structuur

DEKRA Claims and Expertise is onderdeel van DEKRA International

Profiel

DEKRA is een wereldwijd opererend concern met een groot scala aan activiteiten in Nederland.

Per 30 september 2008 kwamen de activiteiten van DEKRA Claims Services en DEKRA Automotive samen met die van DEKRA Claims and Expertise (voorheen de Bartok Groep).

Onder onze drie divisies, Automotive, Claims en Transport, Brand, Aansprakelijkheid en Regres voeren wij de merken DEKRA Automotive, DEKRA Claims Services Netherlands, DEKRA Experts, DEKRA Keuringen en DEKRA Pre-Risk.

Met meer dan 450 medewerkers en een jaaromzet van ca. 35 miljoen euro behoren wij tot de grootste spelers in de Nederlandse markt.

Strategie
Onze strategie bestaat uit verdere internationalisering en schaalvergroting, waaraan wij invulling geven door een gerichte combinatie van organische groei en acquisities.

Ons mission statement is:

'We aim to be innovative, profitable and employ professional and motivated staff in order to exceed client expectations and ensure our continuity.'

Internationaal
Wij zijn onder de naam DEKRA Claims and Expert Services in 18 landen van Europa actief op het terrein van schadebehandeling en expertise; ons moederbedrijf DEKRA is echter een wereldwijde speler op het gebied van bijvoorbeeld Automotive en Industrie.

DEKRA heeft wereldwijd meer dan 20.000 medewerkers en een jaaromzet van ca. 1,6 miljard euro.