logo schadecarriere.nl

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Europalaan 28c
5232 BC
`s-Hertogenbosch

073 - 548 55 00
www.werkenbijzicht.nl


Actief in

Deskundig en persoonlijk advies over verzekeringen, financieringen, hypotheken en pensioenen aan particulieren en bedrijven.

Medewerkers
Circa 650
Structuur

Onderdeel van Nationale Nederlanden, ruim 20 vestigingen verspreid door heel Nederland.

Profiel

Werken bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, betekent dat je, samen met 650 collega’s, werkt in de top 10 van professionele tussenpersonen in Nederland. Zicht is actief in heel Nederland; vanuit ruim 20 vestigingen staan wij dagelijks klaar voor onze klanten.

Zicht (en haar rechtsvoorgangers) bestaat meer dan 100 jaar en is onderdeel van het Nationale-Nederlanden concern; wij hebben hiermee een betrouwbare en solvabele moedermaatschappij. Wij kunnen in vrijheid producten van verschillende aanbieders adviseren.

Zicht kiest voor duurzame relaties, zowel met klanten als met medewerkers. Daarom hebben we zowel klanttevredenheid als medewerkerbetrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, biedt ondernemers en particulieren inzicht in hun financiële situatie en adviseert hen over het voorkomen, opvangen en verzekeren van financiële risico’s.

De cultuur bij Zicht kenmerkt zich door een informele sfeer, waarbij samenwerking centraal staat. Ondernemerschap is de basis van Zicht. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Wij zijn dan ook trots op onze collegiale werksfeer!

Gedragscode

Zicht verwacht van al haar medewerkers onberispelijk gedrag. Het is vanzelfsprekend dat effectieve zakelijke contacten, zowel binnen als buiten de organisatie, berusten op eerlijkheid, integriteit en rechtvaardigheid. In de gedragscode is een aantal van onze normen nader omschreven. Op deze wijze is het voor medewerkers helder welke eisen Zicht aan haar medewerkers stelt.

Ambitie
De ambitie van Zicht voor de komende jaren is hoog:

  • Wij combineren topadvies met de beste service en producten.
  • Wij schakelen over op de nieuwste digitale technieken.
  • Wij focussen ons op tevreden klanten en professionele medewerkers, op een goed rendement en op een positie aan de top.