logo schadecarriere.nl

MoneyView

Prinsengracht 468
1017 KG
Amsterdam

020-6268585
www.moneyview.nl


Actief in

MoneyView verzamelt sinds 1993 informatie over financiële producten en maakt deze transparant en onderling vergelijkbaar.

Medewerkers
Circa 30
Profiel

Over MoneyView

MoneyView verzamelt sinds 1993 informatie over financiële producten en maakt deze transparant en onderling vergelijkbaar. Deze informatie wordt opgeslagen in een centrale database. Ook maken wij via eigen rekenengines gestandaardiseerde vergelijkingen mogelijk van tarieven, premies en kapitalen. Deze informatie en diensten stellen wij ter beschikking aan de markt. Dat doen wij via eigen applicaties, datafeeds en webservices en door middel van maatwerk. Banken, verzekeraars, financieel adviseurs, adviesketens, serviceproviders, softwarehuizen, vergelijkingswebsites, kranten en dagbladen, overheidsinstanties en televisieprogramma’s maken op verschillende wijze gebruik van deze verzamelde kennis en inzichten.

Onafhankelijk, objectief, betrouwbaar

Wij streven er naar alle financiële retailproducten in kaart te brengen. Zowel bancaire producten als leven- en schadeverzekeringen, van relatief eenvoudige spaarrekeningen, minder eenvoudige schadeverzekeringen tot en met complexe producten als hypotheken en collectieve pensioenen. Dat maakt ons tot een uniek bedrijf: één plek waar objectieve informatie te vinden is, zowel voorwaarden als tarieven, van nagenoeg alle financiële consumentenproducten in Nederland.

Onafhankelijkheid, objectiviteit en betrouwbaarheid zijn voor ons de basis van ons denken en doen. Hier doen wij nooit concessies aan.

Bij MoneyView werken 35 professionals op locaties in Amsterdam en Assen.