Werken bij DEKRA People

DEKRA People is dé specialist in detachering van professionals in de schadebranche. Wij bieden de beste match voor elke vacature op uw schadeafdeling. DEKRA People staat actief in contact met de beste kandidaten op de arbeidsmarkt. Omdat wij dagelijks investeren in ons netwerk kunnen wij snel schakelen: wij voorzien opdrachtgevers van de juiste kandidaten en vinden een passende functie voor elke professional.

Sinds 2012 detacheren wij professionals gekoppeld aan het portfolio van DEKRA divisies Claims & Expertise en Rail. Zo zijn we gespecialiseerd in interim inzet op het gebied van schade (schadebehandelaars materieel, personenschade, schade acceptanten) en Rail (rail engineers en projectleiders). Inmiddels heeft DEKRA People een fantastisch interim team met een landelijke dekking en ervaring met groot- en kleinschalige projecten. Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze interim professionals en bieden daarmee betrokken en kundige medewerkers voor de capaciteitsuitdaging van onze opdrachtgevers.

Vind jouw volgende uitdaging bij DEKRA People

Pak jij je kans als professional bij DEKRA People? Wij zijn constant op zoek naar de beste professionals op het gebied van personenschadebehandeling en materiële schadebehandeling.

Professionals op het gebied van personenschadebehandeling en materiële schadebehandeling met passie voor hun vak, die flexibel zijn en van een uitdaging houden. Wil jij je specialiseren of juist allround ervaring opdoen? Bij ons krijg je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarbij werk je in een team van de beste professionals in de branche. Of je nu veel ervaring hebt of een starter bent, DEKRA People versnelt jouw carrière. Werken bij DEKRA People betekent ontwikkeling, kennis en plezier!

Bij DEKRA People sta je zelf aan het roer van je loopbaan: jij bepaalt hoe jouw carrièrepad eruit ziet. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk hier een visualisatie van de carrièrepaden .

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij DEKRA People?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Wognumsebuurt 1
1817 BH Alkmaar
Nederland

Contact en website

+31 72 575 7700

Vacatures bij DEKRA People

Bekijk hieronder de vacatures die bij DEKRA People worden aangeboden

DEKRA People
4.700 - 5.400
Medior
Beesd
DEKRA People
Marktconform
Junior
Hoofddorp
DEKRA People
Marktconform
Medior
Rotterdam
DEKRA People
Marktconform
Medior
Amstelveen
DEKRA People
Marktconform
Medior
Amersfoort Schothorst
DEKRA People
3.800 - 4.800
Senior
Alkmaar
DEKRA People
Marktconform
Medior
Papendrecht
DEKRA People
2.400 - 3.000
Medior
Alkmaar
DEKRA People
Marktconform
Medior
Alkmaar
DEKRA People
Min. 3.500
Junior
Alkmaar